Till innehåll på sidan

Om mitt konstnärskap

Jag heter Vivianne Otsa är född i Eskilstuna i Södermanland. Jag har bott största delen av mitt liv i Göteborg. Men är nu bosatt i Småland i Moheda där jag har min ateljé och galleri (gamla stationshuset). Mitt intresse för måleri och konst började tidigt då min far målade stora oljemålningar i familjens källare under mina uppväxtår.

Jag har gått en ettårig konstutbildning i Stockholm men är för det mesta självlärd, autodidakt. Mina målningar är gjorda i prickteknik, pointillism i akryl. Det är så roligt då jag ofta får höra att jag verkligen har min egna måleristil. Jag inspireras av naturen, djur och platser. Hägern är ett av mina favoritmotiv. Har även börjat måla båtar som lämnat hamn och på väg mot okänt mål. Då har jag min far i åtanke som kom som båtflykting från Estland 1944 till Sverige. Att måla ger mig en sån glädje och energi och vill gärna förmedla detta till andra och jag hoppas få betraktaren le och känna någonting för konsten som jag skapar.

Är representerad hos Galleri Bluelight i Svalöv och Galleri Småland I Alvesta. Medlem i konstnärsgruppen De7. (Konstnärer från SKF region Syd). Medlem i Alvesta konstrunda och Växjö konstrunda. www.konst.se/vivianneotsa

Vivianne Otsa

Född (år): 1967
Teknik: Måleri

Kontakt

Mail: vivianneotsa@gmail.com
Tel: 0723196762
Webb: www.konst.se/vivianneotsa
Instagram: otsa_art

Galleri