Till innehåll på sidan

Om oss

Möckelsnäs Trädgård och Kultur befinner sig långt ute på en vacker halvö ute i sjön Möckeln i södra Småland. Här kan vi ge dig små goda stunder av trädgård och natur, vällagad och nytänkande mat, konst och musik. En plats för alla sinnen!

I vårt orangeri finns trädgårdsbutik med utvalt sortiment och café där du kan njuta av en god kopp kaffe med läckra bakverk, smörgåsar och enklare lunchrätter som sallad och paj. Du kan välja att sitta inne i orangeriets bibliotek eller ute i den stora inspirationsträdgården med sina fyra olika kvarter.

I Kulturcentrum finns en stor konsthall och ett auditorium för konserter, föreläsningar och evenemang och restaurang med fullständiga rättigheter. Här har vi möjlighet att anordna event, julbord och fira högtider. Vår satsning på opera kommer att fortsätta under året med flera planerade produktioner.

www.mockelsnastradgard.se

Möckelsnäs Trädgård och Kultur

Konsthall

Konsthallen rymmer en över 500 kvm stor utställningsyta och ambitionen är att hålla en hög konstnärlig nivå på verken som ställs ut. Mitt i konsten anordnas ibland kulturella evenemang som konserter ovh föreläsningar och restaurangen kan duka upp till fest i den generösa lokalen.

Glassamling

En del av hallen används för en privat samling av konstglas av främst Bertil Vallien och Ulrika Hydman Vallien.

Öppettider

Orangeri, trädgård, café, butik och konsthall

Öppet Fre- Sön 11-17

Besöksadress: Möckelsnäs 16, 34731 Diö

Kontakt

Ingemar Ljungqvist, VD
Tel: 076-8610528
Mail: ingemar@mockelsnastradgard.se
Webb: www.mockelsnastradgard.se