Till innehåll på sidan

Hitta konst och konstnärer i Kronoberg

Markus Emilsson 2018. Foto: Anna Nordström

 

Konst i Kronoberg är en digital plattform för konstområdet i Kronobergs län. Bild och Form Kronoberg delar information om nyheter kunskap och inbjudningar som är regionalt relevanta inom bild- och formområdet.

Presentera dig som konstnär

Plattformen är en möjlighet för yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare i Kronobergs län att berätta om sitt arbete. Inför Konst i Kronobergs lansering har initialt medlemmarna i Konstnärscentrum Syd och ateljéföreningen på Italienska Palatset bjudits in att presentera sig. Nu öppnar vi upp för fler!

Hitta konstnärer och konsthantverkare  

Är du yrkesverksam och vill synas på Konst i Kronoberg? Läs mer och ansök här.

Presentera din organisation

Konst i Kronoberg är också en samlingsplats för organisationer, institutioner, föreningar, utbildningar mfl i länet att kommunicera sin verksamhet.

Inför plattformens lansering har regionala verksamheter, konstutbildningar, verksamheter i det det konstpedagogiska nätverket, samt länets konstföreningar och gallerier via kommunernas kultursamordnare erbjudits att presentera sig. Nu öppnar vi upp för fler!

Hitta organisationer

Vill du som organisation synas på sidan kontaktar du Helen Hägglund, regional utvecklingssamordnare Bild och Form Region Kronoberg.